Uutiset

Piispanristillä uusi elokuvateatteri

Kino Piispanristi on avannut ovensa ja tarjoaa modernin elokuvakokemuksen teräväpiirtokuvalla ja järeällä äänentoistojärjestelmällä. Kino Piispanristillä on myös tunnelmallinen drive-in.

Käy tutustumassa:

kinopiispanristi.fi

Tahdotko mukaan elokuvaan? Ilmoittaudu avustajarekisteriin tänään BioCityssä

Tänään lounasaikaan klo 11-13 Turun BioCityssä voi ilmoittautua elokuva-avustajaksi, testata uutta Vareksen Turku – applikaatiota ja tutustua elokuvan tekoon Behind the Scenes -näyttelyjen kautta!

Länsi-Suomen elokuvakomission elokuva-avustajarekisteriin voi liittyä kuka tahansa elokuva-avustamisesta kiinnostunut. Avustajat toimivat taustanäyttelijöinä, joskus avustajan rooliin saattaa kuulua myös vuorosanoja. Tule liittymään avustajarekisteriin, se ei sido sinua mihinkään!

Turku Animated Film Festival saa rinnalleen lastenelokuvafestivaalin

Suomen suurin animaatioelokuvafestivaali Turku Animated Film Festival laajenee entisestään, kun tapahtuma saa rinnalleen lastenohjelmistoihin keskittyvän TAFF Juniorin. Uudistuksia nähdään myös festivaalin kansainvälisessä kilpailussa, jossa jaetaan tänä vuonna rahapalkinto.

RANSKALAISEN ELOKUVAN VIIKOT

Move 2 –sali, Logomo (Köydenpunojankatu 14)
English subtitles
Liput 5 euroa
 
Tämän kevään aikana Turussa päästään nauttimaan useaan otteeseen ranskalaisesta elokuvasta.

Kiehumispiste -dokumenttielokuva 12.4. Logomossa!

SPR Varsinais-Suomen piiri tarjoaa vapaaehtoisilleen ja kaikille kiinnostuneille maksuttoman Kiehumispiste-dokumentin keskiviikkona 12.4. klo 18. Näytös järjestetään samaan aikaan Laitilan Kinossa, Bio-Salossa sekä Logomon elokuvateatterissa Move 2 -salissa Turussa.

Dokumentin jälkeen käydään keskustelu elokuvaan liittyen. Tavoitteena on keskustelu, jossa ei lietsota vihaa, jossa ei ratkaista kaikkia ongelmia ja jossa ei kilpailla. Toivomme, että osallistujat tulevat paikalle kasvattamaan ymmärrystä, hakemaan uusia oivalluksia ja löytämään ratkaisuja ongelmiin.

Suomalaisen elokuvan juhlaa huhtikuussa Logomossa

Tänä vuonna 26:tta kertaa järjestettävä Suomalaisen elokuvan festivaali valloittaa Logomon Move2-salin jälleen huhtikuun alussa. Neljän päivän ajan Logomossa on nähtävissä kattaus suomalaista elokuvaa sadan vuoden ajalta itsenäisyyden juhlavuoden hengessä. Samaan aikaan festivaalin kanssa avautuu myös Behind the Scenes: Tähtien tekijät -näyttely, joka kertoo elokuvien tekemisen näkökulmasta suomalaisen elokuvan kultaisista vuosista 1930–50-luvuilla.

 

Lux Film Days 25.-27.11.

Lux-elokuvapäivillä esitetään jälleen kolme uutta eurooppalaista elokuvaa. Finaalikolmikko julkistetaan heinäkuussa ja se kiertää marraskuussa jäsenmaita erityisissä Lux-näytöksissä. Lux-elokuvapalkinnon myöntää vuosittain Euroopan parlamentti - europarlamentaarikot äänestävät voittajan, joka julkistetaan 23.11. Palkinto myönnetään vuosittain parhaalle ajankohtaiselle, eurooppalaisia arvoja ruotivalle eurooppalaiselokuvalle. Euroopan parlamentin elokuvapalkinto täyttää nyt 10 vuotta.

 

Move 2 -sali, Logomo (Köydenpunojankatu 14):

 

Rakkautta & Anarkiaa-kiertue Turussa!

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin ohjelmistoa kiertää loppuvuoden aikana lukuisilla paikkakunnilla ympäri Suomea. Turussa nähdään vielä viisi elokuvaa.

 

Move 2 -sali, Logomo

Englanninkieliset tekstitykset/English subtitles

Liput 5 euroa

 

Ti 22.11. klo 18.00 Mia Madre

La 26.11. klo 19.00 Les Cowboys

Ti 29.11. klo 18.00 Home Care

La 10.12. klo 17.00 Death in Sarajevo

Ti 13.12. klo 19.30 Mother

 

Mia Madre (2015)

HURME X - KAUHUELOKUVAFESTARI

HURME on tuutannut kauhua turkulaisille valkokankaille jo kymmenen vuoden ajan! Lukuisten siirtymien jälkeen on pesiydytty Logomoon, joten tänäkin vuonna parhaat silmäkarkit löytyvät Move2-salista. Päätösklubin tilalla musiikillinen anti nautitaan perjantaina Gongissa. Erityisenä helmenä ohjelmistosta mainittakoon 35-vuotisjuhliaan viettävä The Evil Dead, joka nähdään nyt harvinaisherkkuna 35mm filmiltä. Sarjalipuilla koko kattaus erittäin edullisesti!

 

HURME X - OHJELMISTO:

 

PE 18.11. Logomo, Move2 -sali