Uutiset

Viisipäiväiseksi kasvaneen TAFFin ohjelmistossa nähdään yli 250 elokuvaa

Turku Animated Film Festivalin koko ohjelmisto on julkistettu. Kymmeniä kansainvälisiä vieraita kaupunkiin houkutteleva tapahtuma esittelee kattavasti lyhytanimaatiotaiteen parhaimmistoa niin Suomesta kuin muualta maailmasta. 

Pysy kuvin kartalla mitä Turussa tapahtuu elokuvien saralla!

Länsi-Suomen elokuvakomission instagramiin tulee uutta ja mielenkiintoista kuvasisältöä elokuvatoiminnasta Turun seudulla. Käy seuraamassa instagramissa www.instagram.com/westfinlandfilmcommission/

Suomen elokuvakomissiolla uudet nettisivut

Sivustolta löydät tietoa mm. elokuva-alan ammattilaisista, tuotantokannustimesta ja kuvauslokaatioista.

Käy tutustumassa: filminginfinland.fi

TAFF tuo Turkuun joukon lyhytanimaation kansainvälisiä kärkinimiä

Elokuussa toista kertaa järjestettävän Turku Animated Film Festivalin kansainvälinen ohjelmisto esittelee jälleen laajan kattauksen laadukasta lyhytanimaatiota. Ohjelmiston fokus on itäeurooppalaisessa animaatiotaiteessa, ja festivaalille saapuu nimekkäitä tekijävieraita ympäri Euroopan.

Kaksi uutta projektipäällikköä Länsi-Suomen elokuvakomissioon

Länsi-Suomen elokuvakomissiolla on aloittanut kaksi uutta projektipäällikköä edistämään elokuvatoimintaa Turun seudulla. Annukka Toivonen vastaa elokuvamatkailun kehittämisestä ja Elokuvapäivän tuottamisestä ja Anni Wessman kansainvälisyysasioista sekä invest in -toiminnasta.

Piispanristillä uusi elokuvateatteri

Kino Piispanristi on avannut ovensa ja tarjoaa modernin elokuvakokemuksen teräväpiirtokuvalla ja järeällä äänentoistojärjestelmällä. Kino Piispanristillä on myös tunnelmallinen drive-in.

Käy tutustumassa:

kinopiispanristi.fi

Tahdotko mukaan elokuvaan? Ilmoittaudu avustajarekisteriin tänään BioCityssä

Tänään lounasaikaan klo 11-13 Turun BioCityssä voi ilmoittautua elokuva-avustajaksi, testata uutta Vareksen Turku – applikaatiota ja tutustua elokuvan tekoon Behind the Scenes -näyttelyjen kautta!

Länsi-Suomen elokuvakomission elokuva-avustajarekisteriin voi liittyä kuka tahansa elokuva-avustamisesta kiinnostunut. Avustajat toimivat taustanäyttelijöinä, joskus avustajan rooliin saattaa kuulua myös vuorosanoja. Tule liittymään avustajarekisteriin, se ei sido sinua mihinkään!

Turku Animated Film Festival saa rinnalleen lastenelokuvafestivaalin

Suomen suurin animaatioelokuvafestivaali Turku Animated Film Festival laajenee entisestään, kun tapahtuma saa rinnalleen lastenohjelmistoihin keskittyvän TAFF Juniorin. Uudistuksia nähdään myös festivaalin kansainvälisessä kilpailussa, jossa jaetaan tänä vuonna rahapalkinto.

RANSKALAISEN ELOKUVAN VIIKOT

Move 2 –sali, Logomo (Köydenpunojankatu 14)
English subtitles
Liput 5 euroa
 
Tämän kevään aikana Turussa päästään nauttimaan useaan otteeseen ranskalaisesta elokuvasta.