Uutiset

Kinokoplan kevätsarja on käynnistynyt!

Jasper_Pääkkönen_stillkuvassa_elokuvasta_BlacKkKlansman. (c) Universal Pictures.

Kinokoplan kevätsarja on käynnistynyt 

Risto Räppääjä ja Pullistelija oli viikonlopun katsotuin elokuva!

risto_räppääjä_ja_pullistelija
risto_räppääjä_ja_pullistelija

Viime perjantaina ensi-iltansa saanut Risto Räppääjä ja Pullistelija oli koko viikonlopun katsotuin elokuva! Risto Räppääjä-elokuva sarjan seitsemäs osa sai huikeat 47 000 katsojaa, ennakkonäytökset mukaan lukien sillä on jo 53 900 katsojaa.

Risto Räppääjä ja pullistelija ensi-illassa tänään - valkokankaalla myös Louhisaaren kartano!

Ohjaaja Markus Lehmusruusun esikoispitkä elokuva Risto Räppääjä ja Pullistelija on ensi-illassa tänään!

Helmikuun ensi-illat

Alita_Battleangel_

Helmikuun ensi-illoissa on valinnanvaraa: luvassa seikkailua, jännitystä, romantiikkaa ja koko perheen seikkailua. Myös muita elokuvia nähtävissä Finnkinossa, Kino Dianassa ja Kino Piispanristissä.

Keskiviikko 6.2.

Tänään ensi-illassa Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga (käännös: "Mitä tunsin, kun näin tuon tytön "). Uusimmassa Bollywood-elokuvassa luvassa rakkaustarinan lisäksi komediaa, tanssia ja musiikkia.

Turkulaisen animaatio-ohjaaja Ami Lindholmin "Mother and Milk" vapaasti katsottavissa maaliskuuhun asti

Turkulaisen animaatio-ohjaaja Ami Lindholmin animaatio "Mother and Milk" on tammikuusta maaliskuun 2019 loppuun asti vapaasti katsottavissa Sanoman Vauva.fi-sivustolla.

KAVI:n Turun sarja alkaa tänään!

400_kepposta_KAVI

KAVI:n tiedote

Kevään 2019 Doc Lounge Turun ohjelmisto on julkaistu!

Doc Loungella nähdään kuukausittain mielenkiintoisia dokumentteja. Kevään sarja alkaa tänään 22.1. mielenkiintoisella Putin’s Witnesses -dokumentilla, jossa kuvataan Vladimir Putinin matkaa Venäjän presidentiksi. Näytös on järjestetty yhteistyössä DocPoint – Helsinki Documentary Film Festivalin kanssa. Docpoint järjestetään Helsingissä 28.1.-3.2.2019.

Tammikuussa nähdään upeita ensi-iltoja!

Iron_sky_coming_race

Tässä kuussa ensi-illassa elokuvia joka makuun; luvassa on mm.  dokumenttielokuvaa, jännitystä, draamaa ja seikkailua. Myös muita elokuvia nähtävissä Finnkinossa, Kino Dianassa ja Kino Piispanristissä.

Turun seudulla kuvattu Onneli, Anneli ja nukutuskello on vajaassa kahdessa viikossa saanut yli 110 000 katsojaa

Onneli, Anneli ja nukutuskello on kerännyt jo yli 110 000 katsojaa

Joulupäivänä ensi-iltansa saanut Onneli, Anneli ja nukutuskello –elokuvan on vajaassa kahdessa viikossa nähnyt jo 110 303 katsojaa. Marjatta Kurenniemen samannimiseen kirjaan perustuva elokuva on oma itsenäinen Onneli ja Anneli -tarinansa, ja järjestyksessään neljäs Saara Cantellin ohjaama Onneli ja Anneli -elokuva.

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvalla jo lähes 70 000 katsojaa

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuva on kerännyt jo lähes 70 000 katsojaa.

Turun seudulla kesällä 2018 kuvattu Zodiak Finlandin Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuva on vetänyt katsojia huimaa vauhtia: elokuva on Suomen elokuvasäätiön mukaan kerännyt jo 67 504 katsojaa. Tämä nostaa vasta 25.12.2018 ensi-iltaan tulleen elokuvan Filmikamarin mukaan 9.