Blogit

Arvostelussa: Deepwater Horizon

Öljynporauslautta Deepwater Horizon koki 20.4.2010 hallitsemattoman öljynvuodon, joka johti räjähdyksiin ja tappoi 11 miehistön jäsentä. 210 miljoonaa gallonaa öljyä vuosi Yhdysvaltojen itärannikolle, ja oli yksi pahimpia luonnonkatastrofeja koskaan. Peter Bergin (Lone Survivor) ohjaama Deepwater Horizon kertoo tarinan miehistön näkökulmasta, miten asiat ajautuivat kohti tuhoa ja kuinka jotkut selvisivät hengissä.

Vielä ehdit nähdä Onnenonkijan elokuvateatterissa!

Turun seudulla kuvattu Onnenonkija-elokuva sai ensi-iltansa elokuvateattereissa 25. maaliskuuta. Romanttinen komedia lifestyle-bloggaajasta Marjasta (Minka Kuustonen) ja varakkaan suvun perijästä Olavista (Olavi Uusivirta) on kerännyt kolmen viikon aikana yli 60 000 katsojaa.

Juuso aloittaa Scenen bloggaajana!

Hei!

Minun nimeni on Juuso ja olen 23-vuotias Turussa asuva englannin kielen opiskelija. Suurin osa vapaa-ajastani sujuu kitaraa rämpytellen. Olen erityisesti kiinnostunut musiikista, kirjallisuudesta ja elokuvista. Lukioaikaisen terveystiedon kirjan mukaan olen nyt aikuisuuden siirtymäasteen viimeisellä vuodella. Ei siis enää kauaa, ennen kuin kaikesta tulee selkeää ja rauhallista. Toivon, että aikuisuuteen saapumistani säestää jonkinlainen merkkiääni, jotta tietäisin astuneeni uuteen aikaan.

Elämältä kaiken sain -elokuvan maailmanensi-ilta 19.8. Turun Finnkinossa

Elämältä kaiken sain -elokuvan kutsuvierasnäytös järjestettiin Turun Finnkinossa keskiviikkona 19.8. Elokuva on Mika Kaurismäen ohjaama draamakomedia, jossa käsitellään monia teemoja, mutta johtoteemana on isä-tytärsuhde. Kävin katsomassa elokuvan Scenen kutsuvieraana, ja kaikki Scenen jäsenet olivat saaneet kutsun ensi-iltaan. Ilokseni huomasin, kuinka katsomo oli aivan täynnä Scenen jäseniä, näyttelijöitä ja muita kutsuvieraita.